BEND ŽUTI KIŠOBRAN

ŽUTI KISOBRAN BAND

Bend Žuti Kišobran

Posle dugogodišnjeg rada u muzici i saradnje sa mnogim poznatim imenima naše muzicke scene,daleke 2007 godine osnivac i idejni vodja benda Nikica Kosijer okupio je oko sebe ekipu mladih,kvalitetnih i ambicioznih muzicara sa ciljem da podele svoju ogromnu i pozitivnu energiju sa svojom publikom. Kako je osnovna misija benda uveseljavanje ljudi,tako je i jedan od stihova jedne pesme poznate rock grupe Atomsko Sklonište poslužio kao idealna ideja za naziv benda. " kupio sam sebi na dar jedan mali žuti kišobran,da mi zameni sunce kad pada kiša" Od samog pocetka uz istrajnost i uporan rad na mnogobrojnim klubskim nastupima, svadbenim veseljima kao i proslavama nekih od naj poznatijih nasih kompanija, bend Žuti Kišobran je stekao reputaciju jednog od najboljih bendova za svadbe i ostale proslave. Svakodnevni rad na usavršavanju,vrhunska oprema,ozvucenje i rasveta,maksimalna pouzdanost i korektnost su garant uspešnosti kojim se ovaj bend odlikuje.

UKRATKO

Muzika: Zabavna,narodna,strana
Nastupi: Svadbe,klubovi i sve vrste proslava
Lokacija: Srbija,Bosna,Dijaspora
Članovi: 6

Kontakt:

Kontakt telefon:
+381641276871
E-mail:
kontakt@bendzutikisobran.rs

Website:
www.bendzutikisobran.rs

Pratite bend na socijalnim mrezama
Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...
talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!
Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.
scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....