KOKTEL BEND

Koktel bend

KOKTEL BEND

Venčanja i svadbe Ukoliko tražite bend za svadbu ili venčanje na pravom ste mestu! Naš bend pored imena ima i veliko iskustvo iza sebe, ogroman broj odsviranih svadbi i prezadovoljnih mladenaca i gostiju. Budite sigurni da uz naš bogat repertoar možemo da udovoljimo i Vašim kriterijumima i željama. Corporate events Sviramo na proslavama malih i velikih firmi, na godišnjicama, skupovima, seminarima, sportskim igrama i svim drugim manifestacijama koje organizuju firme i preduzeća. Pobrinućemo se za Vaše uživanje sa kolegama, partnerima i prijateljima van radnog vremena. Koncerti, nastupi Koktel bend iza sebe ima devet studijskih albuma, brojna učešća na festivalima i manifestacijama kao i u televizijskim emisijama. Sviramo koncerte i nastupe u Srbiji i u inostranstvu. Rođendani, žurke Bilo da volite zabavnu ili narodnu muziku, domaću ili stranu, pop ili rok, ciganske ili latino zvuke, Koktel bend će dovesti atmosferu do usijanja na Vašem rođendanu, punoletstvu, krštenju koje organizujete ili bilo kojoj žurki.

UKRATKO

Muzika: Zabavna,narodna,strana
Nastupi: Svadbe,klubovi i sve vrste proslava
Lokacija: Srbija
Članovi: 6

Kontakt:

Kontakt telefon:
Zoran Zlatanović +38164 230 50 31
E-mail:
zlatanoviczoran35@gmail.com

Website:
www.koktelbend.com

Pratite bend na socijalnim mrezama
Najtraženiji bendovi na portalu

laguna bend

LAGUNA BEND

Majstori za dobru zabavu!
Moderan bend koji svira sve zanrove muzike!Za klubove,svadbe,proslave...
talasna duzina bend

TALASNA DUŽINA

Bend iz Novog Sada za sva vaša slavlja, svadbe, rodendane...Dobra zabava je zagarantovana!
Ris bend

RIS BEND

Širok repertoar, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prevoz, tamburaši za pratnju, mnogo uspešno odsviranih svadbi.
scandal bend

SCANDAL BAND

Muzički bend iz Beograda.Aktivni po najpoznatijim klubovima u Beogradu i šire.Stalno angažovani za proslave različitih povoda- venčanja, rođendani, godišnjice firma....